A l’IDIBGI promovem la cultura innovadora i fomentem que la ciència i la nostra recerca generin coneixements que acabin aplicant-se a la pràctica assistencial per millorar la salut de la societat i el nostre entorn.
La interacció amb el nostre personal investigador és essencial per identificar aquells resultats amb potencial de transferència i comercialització derivats de la recerca de qualitat de l’IDIBGI, perquè es converteixin en col·laboracions publico-privades, acords i/o spin-offs que generin actius, productes, processos o serveis que abasteixin la comunitat científica i la població.
Donem suport durant tot el procés, des de l’identificació d’oportunitats fins a l’adopció d’aquestes a la pràctica assistencial, afavorint la millora dels resultats en salut, la qualitat de l'atenció i la seguretat dels pacients i professionals, a més de generar un retorn que impacti en la població i en millorar la recerca que es desenvolupa a l’institut.
Innovar al sector salut és clau. Donar valor als resultats de recerca, especialment la recerca biomèdica que genera el personal investigador i assistencial de l’IDIBGI i les institucions de l’entorn, és primordial per avançar i enfortir el sistema sanitari i els/les seus/seves integrants, però sobretot és vital per millorar la qualitat de vida i salut de la població.
L'àrea d’innovació de l’IDIBGI fomenta la innovació i la transferència de coneixement i/o resultats d'investigació a la pràctica clínica per millorar la salut de les persones, generant un retorn cap a la societat i alhora una sostenibilitat institucional. Malgrat que els serveis oferts pretenen abastar totes les etapes d'innovació, les actuacions se solen centrar en: la detecció i valorització d'idees/resultats de recerca, gestió de la Cartera de Propietat Intel·lectual, gestió i seguiment dels registres de proteccions i suport en la cerca de finançament i socis tecnològics o comercials.
L’equip de la unitat està format per professionals amb trajectòria científica i àmplia experiència en innovació i transferència, tant a institucions públiques com al sector privat. L’estratègia de la unitat està basada en vàries línies, estretament alineades amb el Pla Estratègic institucional.
Contacta’ns a innovacio@idibgi.org
L’IDIBGI forma part com a col·laborador del Grupo E-hospital Plataforma de Innovación en Tecnologías Médicas y Sanitarias (ITEMAS) finançada per l’Instituto de Salud Carlos III i l’Agencia Estatal de Investigación.
Els membres de l’equip d’Innovació són socis de la Asociación de Profesionales de Transferencia, Innovación y Gestión de la Investigación (RED TRANSFER).
L'IDIBGI forma part de la REGIC, Red de Entidades Gestoras de Investigación Clínica hospitalaria y biosanitaria.
i4KIDS Hub d’Innovació Pediàtrica (HIP) consta de més de 30 institucions de l’ecosistema d’R+D+I de Catalunya i compta amb la participació de 3 grups de recerca de l’IDIBGI:
L'IDIBGI forma part de la Xarxa d'Innovació de Noves Tecnologies en Salut Mental (Xarxa TECSAM) que promou la innovació en salut mental. En concret, hi participa el grup de recerca en Salut Mental i Addiccions.
Serena Leal Joaquín, Gubern Mérida Maria Carme, Silva Blas Yolanda, Terceño Izaga Mikel, Bashir Viturro Saima, Castillo Sánchez José, Sobrino Moreiras Tomás
METHOD FOR THE DIFFERENTIAL DIAGNOSIS OF SYMPTOMATIC VERSUS ASYMPTOMATIC CAROTID STENOSIS
Número de publicació: WO2020234269
Data de publicació: 2020-11-26
José Manuel Fernández-Real, Jordi Mayneris, María Arnorriaga, Rafael Maldonado López, Aurelijus Burokas, Andrés Moya, Vicente Pérez-Brocal
Gut microbiota composition and uses thereof.
Número de publicació: EP20382592.2
Estàs interessat/da en la nostra oferta tecnològica? Contacta’ns
Text en construcció.
Per a més informació visiteu Gencardio Diagnostics
IDIBGI disposa dels drets d’explotació de la traducció a l’espanyol del Leicester Cough Questionnaire, del Servei de Pneumologia, resultant d’una iniciativa liderada per la Dra. Montserrat Vendrell.
Si esteu interessats en la traducció espanyola del qüestionari contacteu-nos.