HRS4R
Vull donar

Conte: La Ponsètia, una fada amb colitis ulcerosa

Conte solidari "La Ponsètia, una fada amb colitis ulcerosa" (Girasol Edicions) de l'autora Montse Cufí. Els beneficis van destinats a la investigació en Malalties Digestives, liderada pel Dr. Xavier Aldeguer.
Comprar

Productes solidaris per l'Esclerosi Múltiple

La botiga MAPAUMA ha creat una línia de productes solidaris a benefici de la recerca de l'Esclerosi Múltiple al grup de Neurodegeneració i Neuroinflamació. Els articles solidaris inclouen una ampolla, un paraigües, una tassa, una espelma, un clauer i un kit portamascaretes. El disseny és de l'il·lustradora Cristina Mitjavila.
Comprar

LluitEM, un DVD solidari

10

Begonya Matesanz, persona amb Esclerosi Múltiple, ha versionat i cantat una cançó de Lax'n'Busto i l' ha recollit en un DVD amb la cançó en castellà i en anglès, LuchEMos i Let's fight MS amb 3 petits vídeos per recaptar fons per la recerca del grup Neurodegeneració i Neuroinflamació liderat pel Dr. Ramió.
Comprar

Espelma Solidària -

10

Dona llum a la recerca amb aquesta espelma solidària per Sant Jordi. El benefici es destina al projecte d'investigació sobre la COVID-19 i la Trombosi a l'IDIBGI, una anomalia observada en un 25% dels pacients amb COVID-19. L'estudi, impulsat pel grup de recerca Respiratori de l'IDIBGI, permetrà predir el grau de disfunció i millorar el tractament.
Comprar

Coneix l’IDIBGI!

menu