HRS4R
Vull donar

AMICS DE L’IDIBGI es crea amb la vocació d’involucrar a ciutadans, empreses, fundacions, institucions i associacions de pacients que ens ajudin a avançar amb la recerca, captar nou talent, adquirir tecnologia capdavantera i habilitar nous espais de laboratori i de suport a la recerca.

L’activitat dels més de 400 investigadors i investigadores que integren l’IDIBGI ens fa ser optimistes per tal que la recerca tingui una traducció pràctica orientada a la resolució de problemes de salut humana i a la millora assistencial.

L’esforç i el compromís de cada AMIC DE L’IDIBGI és essencial perquè l’equip científic amb la tecnologia més avançada pugui desenvolupar projectes punters en l’estudi del mecanisme de les malalties en les àrees de Oncohematologia, Metabolisme i Inflamació, Malalties Cardiovasculars i Respiratòries, Neurociències, Imatge Mèdica i Salut Mental, entre d'altres.

Amb la vostra ajuda, podem aconseguir que la nostra feina en termes d’excel·lència, qualitat i translació, respongui a la posició de lideratge que ha de tenir l’IDIBGI.

Per seguir avançant necessitem i agraïm el vostre suport!

 

FES-TE AMIC DE L'IDIBGI

Moltes gràcies Amics de l'IDIBGI!

Institucions

Media Partners

Butlletins de mecenatge

Formulari de contacte

Coneix l’IDIBGI!

menu