HRS4R
Vull donar

Cursos

Properament anunciarem els esdeveniments

Pla de formació

A l’IDIBGI es potencia i prioritza la formació continuada dels i les nostres professionals.

Des de l’àrea de RRHH i altres departaments de Suport a la Recerca, es programen formacions i cursos d'interès general o específic, per tal que el personal pugui adquirir noves competències i coneixement.

Es treballa transversalment per detectar, recollir i organitzar estratègicament totes aquelles millores competencials en l’equip de l’IDIBGI.

L’objectiu principal és el de facilitar la consecució d’objectius de la institució, amb la contribució de tot l’equip; un equip format i amb el coneixement necessari per poder assolir els èxits que es proposin.

Docència

Com a centre de recerca biomèdica situat a la demarcació de Girona, l’IDIBGI té com a finalitat generar i explotar coneixement sobre problemes mèdics rellevants, i contribuir amb aquest coneixement a la formació de professionals sanitaris i de l’àmbit biomèdic. Volem estimular  sinergies entre les entitats de l’entorn per tal de promoure la interacció amb la recerca, activitat assistencial, sector empresarial i la docència universitària.

L’IDIBGI és un centre d’investigació adscrit a la Universitat de Girona (UdG). Part del nostre personal investigador sènior i els/les Investigadores/es Principals imparteix docència a la UdG i altres universitats i/o centres catalans.

Juntament amb l’assistència i la recerca, la docència és la tercera branca d’activitat a l’Hospital universitari de Girona Dr. Josep Trueta. Cada any, passen per aquest centre més de 900 alumnes (pregrau, postgrau i majoritàriament d’infermeria o de medicina, malgrat que també hi ha estudiants d’altres disciplines, com ara dietètica i nutrició, fisioteràpia, farmàcia o estudiants de mòduls formatius (laboratori, anatomia patològica, radiologia, tècnics de cures infermeres,...).

Estades i pràctiques d'estudiants

A l’IDIBGI tenim la finalitat de promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica i de la salut entre les comarques de Girona. És per això que l’IDIBGI fomenta l’acollida d’estudiants per tal que aquests puguin complementar la seva formació mitjançant pràctiques curriculars o extra curriculars i tenir l’opció de conèixer d’aprop la recerca biomèdica.
Paral·lelament, l’IDIBGI també col·labora acollint estades en que professionals d’altres institucions acudeixen a les nostres instal·lacions per col·laborar o completar la seva recerca.
Si vols fer una sol·licitud, pots fer-ho a través del següent qüestionari.

Coneix l’IDIBGI!

menu