HRS4R
Vull donar

Les unitats de recerca clínica de l’IDIBGI i l’Hospital Trueta s’incorporen al node de l’IDIBELL de la Plataforma SCReN de l’ISCIII

25 January 2024

Les dues unitats de recerca clínica de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) s’han adherit a la Unitat d’Investigació Clínica en Assaigs Clínic (UICEC) de l’IDIBELL com a membre de la Plataforma de Suport a la Recerca Clínica de l’Instituto de Salud Carlos III (Spanish Clinical Research Network, SCReN).

L’IDIBELL i l’Hospital de Bellvitge han renovat la seva participació a aquesta plataforma de l’ISCIII, essent una de les 27 unitats de suport a la recerca clínica que conformen la plataforma de l’ISCIII a tot el territori de l’estat espanyol durant el període 2024-2026. Com a novetat, la UICEC IDIBELL incorpora en aquesta ocasió les dues Unitats de Recerca Clínica de l’IDIBGI com a unitat associada.

L’IDIBGI actua com a gestora de la recerca clínica que es duu a terme als centres sanitaris de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta – Institut Català de la Salut Girona, Hospital Santa Caterina – Institut d’Assistència Sanitària i Institut Català d’Oncologia Girona (ICO).

En total, a l’IDIBGI hi ha 30 persones dedicades al suport de la recerca clínica, distribuïdes en dues unitats:

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu