HRS4R
Vull donar

Vols participar a un estudi de Fase III de la vacuna contra la Covid-19 d'HIPRA?

29 December 2021

Vols participar a un estudi de Fase III sobre una nova vacuna contra la COVID-19? El promotor HIPRA està buscant persones voluntàries que hagin rebut una o dues dosis d’alguna de les següents vacunes autoritzades: Comirnaty (Pfizer), Spikevax (Moderna), Vaxevria (AstraZeneca), Janssen (Janssen) o combinades, contra la COVID-19 com a mínim fa 3 mesos, per a estudiar una nova vacuna en investigació que s’està desenvolupant contra la COVID-19. Si fa un mes o més que has passat la COVID-19, pots participar igualment a l’estudi.

Les persones voluntàries rebran una dosis de reforç de la nova vacuna en investigació i se’ls hi farà un seguiment per conèixer la seguretat i la seva resposta (immunitat).

Un cop es rebi l’autorització del Comitè d’Ètica de l’Hospital Clínic de Barcelona i de la Agencia Española del Medicamento y Productos Sanitarios (AEMPS) per a iniciar l’assaig (previst per finals de gener), et contactarem per explicar-te la Fase amb detall.

Accedeix al formulari

La figura del voluntari és clau en qualsevol investigació mèdica. Amb el teu gest voluntari, es pot continuar endavant amb un projecte tant ambiciós com és el desenvolupament d’una vacuna contra la Covid-19.


Gràcies per ajudar a fer-ho possible!

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu