HRS4R
Vull donar

Més de 200 assistents al tercer Sopar dels Miralls

3 October 2022
  • Una vintena de personalitats del món de la cultura, la ciència, l’empresa, l’esport i la comunicació han estat els amfitrions d’aquesta vetllada solidària, que recapta fons per a la recerca a l’IDIBGI.
  • El Sopar dels Miralls 2022 s’ha celebrat aquest divendres 30 de setembre a l’Hotel Camiral del PGA Golf de Catalunya.
  • En agraïment al seu suport i compromís amb la recerca, l’IDIBGI ha atorgat un reconeixement a l’Oncolliga Girona, l’empresa König, i a la impulsora d’iniciatives solidàries per la investigació Begoña Matesanz.

Més de 200 assistents han participat aquest vespre en la represa d’El Sopar dels Miralls, una vetllada que recapta fons per la recerca en biomedicina i salut pública de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI). Una vintena de personalitats del món de la cultura, la ciència, l’empresa, l’esport i la comunicació s’han convertit en els amfitrions de la nit solidària.

Emmirallar-se en algú, seguir-ne l’exemple i inspirar-s’hi és un desig compartit per molta gent, grans i petits. L’oportunitat de compartir taula amb la persona per qui es té admiració, acompanyada d’una bona causa i d’un espai emblemàtic, és la fórmula que genera El Sopar dels Miralls. Aquesta tercera edició estava prevista pel dia 20 de març de 2020 però, en qüestió de dies, la pandèmia va obligar a cancel·lar-la.

Avui la iniciativa s’ha pogut reprendre a l’Hotel Camiral del PGA Golf de Catalunya amb un gran èxit d’assistència, i amb la participació dels amfitrions Antoni Bassas, Pilarín Bayés, Joaquim Bosch, Ramon Brugada, Magda Carlas, Robert Carreras, Txell Costa, Martí Gironell, Quim Hereu, Cristina Inés Gill, Rafael Marcos-Gragera, Tomàs Molina, Queco Novell, Vanessa Nueda, Martí Peraferrer, Pilar Rahola, Lluís Roura, Carme Ruscalleda, Marc Timon, i Jordi Villacampa.

Reconeixements al compromís amb l’IDIBGI

Durant l’acte, representants de l’IDIBGI han fet un reconeixement a persones i organitzacions que donen suport a la investigació del centre de recerca biomèdica. L’empresa gironina König, la Fundació Oncolliga Girona i Begoña Matesanz, impulsora d’iniciatives solidàries per la recerca en Esclerosi Múltiple, han estat reconeguts pel seu ferm compromís amb la recerca de l’IDIBGI.

Entre els assistents també s’ha sortejat una samarreta firmada per tots els amfitrions gentilesa de l’empresa Aqenaika, que també ha fet entrega del davantal, símbol d’El Sopar dels Miralls a tots els amfitrions. Enguany, el davantal s’ha dissenyat de color rosa pel càncer de mama.

Una unió d’esforços

Són moltes les organitzacions i empreses que s’han unit per col·laborar amb aquesta gran causa, contribuint a través de diverses fórmules a El Sopar dels Miralls, organitzat per Desig Esdeveniments. Són patrocinadors el concessionari Oliva Motor Girona i Friselva, i han col·laborat amb l’acte l’Hotel Camiral, Aqenaika, Cafès Cornellà, Scarlatta Collection, Ceres Roura 1912, RAC1, la joieria COMAS, la Cooperativa Agrícola de Garriguella, Serveis Gràfics PALAHÍ, Girona m’Impulsa, Ràdio Olot, Ràdio Sarrià, Girona FM, Ràdio Salt i el dibuixant Joan Codina Negre. Totes i tots ells han estat clau per fer que la vetllada hagi estat un èxit.

Sobre l’IDIBGI

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI), centre CERCA de la Generalitat de Catalunya, és l’únic institut de recerca biomèdica de les comarques gironines, que es dedica a fer recerca en sis àmbits de la salut. La seva activitat investigadora té per objectiu augmentar el coneixement de nombroses malalties per poder-ne millorar la seva diagnosi, tractaments i prevenció, alhora que també millora la qualitat de vida de les persones. L’IDIBGI està estructurat en grups de recerca i personal investigador de l’àmbit de la salut i recerca biomèdica propi, així com també de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona (HUJT), l’Institut Català de la Salut (ICS), l’Institut d'Assistència Sanitària (IAS), l’Institut Català d’Oncologia (ICO), la Universitat de Girona (UdG), l’Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI), l’Escola Universitària de la Salut i Esports (EUSES) i el Banc de Sang i Teixits (BST).

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu