HRS4R
Vull donar

L’IDIBGI podrà comptar amb 14 noves incorporacions gràcies al Programa Investigo

26 September 2022
  • Vuit d’aquestes contractacions han estat adjudicades en el marc del Programa Investigo del Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE), i les altres sis han estat concedides en la convocatòria de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).
  • El Programa Investigo, que vol fomentar la contractació de joves en el sector de la recerca, és finançat per la Unió Europea amb fons Next Generation EU.

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) podrà contractar un total de 14 investigadores i investigadors joves gràcies al Programa Investigo 2022, que s’impulsa gràcies a la Unió Europea a través dels fons Next Generation EU.

A Catalunya, el Programa Investigo s’ha articulat a través de dues convocatòries: l’Estatal, del Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE), es va resoldre el mes de maig. En aquesta convocatòria, l’IDIBGI ha obtingut vuit contractacions (exp. 2022-C23.I01.P03.S0020-0000042). Posteriorment, el mes de juliol, es va resoldre la convocatòria autonòmica, impulsada per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), en la qual s’han concedit sis places a l’IDIBGI (exp. 2022 INV-1 00001). Aquestes subvencions es van traduint en noves ofertes de treball, que es publiquen a la pàgina web "Treballa amb nosaltres" de l'IDIBGI.

El Programa Investigo s’ha creat amb l’objectiu de fomentar la contractació de menors de 30 anys en el sector de la recerca. En concret, la subvenció vol facilitar la inserció laboral de joves amb perfils professionals d’investigadors, personal de suport a la recerca, i altres posicions en R+D+i. Les persones sol·licitants han d’estar a l’atur i inscrites com a demandants d’ocupació.

Gràcies a aquest programa d’ajudes, a l’IDIBGI disposem d’una nova via per fomentar l’inici o la continuació de la carrera científica entre joves i la creació de nous llocs de treball en la nostra institució i, així, seguir nodrint una recerca d’excel·lència.

Consulta aquí les ofertes de treball actives ara a l'IDIBGI.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu