HRS4R
Vull donar

Presentació al públic del conte "Les aventures de la Bio i la Medi" de Pilarín Bayés i Martí Gironell

29 November 2023
  • L'Escola d'El Foment de Girona, de la mà de la Llibreria 22, va acollir l'acte, que va comptar amb els autors i amb representants de l'IDIBGI.
  • L’obra, editada per Estrella Polar, vol acostar la ciència i la recerca entre els més petits a través d’una aventura dins el cos humà. L'IDIBGI ha pogut impulsar aquesta iniciativa gràcies a un ajut Joan Oró 2023 de la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRI).

El conte "Les aventures de la Bio i la Medi" (Edicions Estrella Polar) va ser presentat ahir a Girona amb els seus autors, Pilarín Bayés i Martí Gironell, i amb representants de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI). El conte narra la història de dues bessones molt curioses que descobriran què passa dins nostre quan ens costipem.

Des de l'IDIBGI volem agrair als autors Pilarín Bayés i Martí Gironell que de seguida es van sumar a aquest repte de divulgació quan els hi vam proposar des de l'IDIBGI. Amb l'assessorament de la investigadora del grup Respiratori de l'IDIBGI, la Dra. Olga Tura, han creat i il·lustrat una història fantàstica perquè els infants s'endinsin en el sistema respiratori i immunitari. El resultat és un conte magnífic editat per Estrella Polar Edicions. Esperem que sigui una petita llavor per despertar la curiositat de la mainada per la ciència i el cos humà!

Una iniciativa divulgativa que avui és una realitat gràcies a l'Ajut Joan Oró de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Llegeix més informació sobre el conte aquí.

Trobareu "Les aventures de la Bio i la Medi" a la vostra llibreria de referència!

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu