HRS4R
Vull donar

La Jornada Científica 2014 de l’IDIBGI potencia la col·laboració multidisciplinària per afrontar els reptes de salut del futur

14 July 2014

L’IDIBGI (Institut d’Investigació Biomèdica de Girona) va celebrar l'11 de juliol la seva Jornada Científica 2014, que va aplegar al recinte del Monestir de Sant Feliu de Guíxols a més de 70 investigadors de l’entitat, i a la que també van assistir professionals de l’Hospital de Palamós.

Segons Albert Barberà, director de l’IDIBGI, la trobada ha servit per convertir-se en un espai de coneixement que ha de permetre crear noves sinèrgies entre els diferents grups que integren l’institut. També s’ha reflexionat sobre els reptes de futur i el paper fonamental de la recerca i com pot revertir directament en la societat i en la salut i benestar de les persones. A més, ha permès fomentar la participació dels investigadors joves, que han tingut l’oportunitat de presentar els seus treballs de recerca.

L’acte va comptar amb la presència de Vicenç Martínez, director de l’ICS Girona i IAS; Francesc Soler, director de l’ICO Girona; i Gabriel Capellá, responsable de Recerca i Innovació en Salut del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Tot i que estava prevista també la presència de Ramon Moreno, vicerector de Planificació, Innovació i Empresa de la Universitat de Girona, finalment no va poder assistir-hi i va enviar un representant. Tots ells van coincidir en destacar la importància de l’IDIBGI per vertebrar i potenciar la recerca en biomedicina i salut a les comarques gironines.

Albert Barberà va voler agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, que va cedir l’equipament per a la celebració de les jornades. D’aquesta manera, el consistori es converteix en el primer “Amic de l’IDIBGI”, una iniciativa que pretén captar fons per promoure i millorar la recerca a l’àmbit gironí.

Està previst que aquestes jornades es repeteixin anualment.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu