HRS4R
Vull donar

La Jornada Científica 2014 de l’IDIBGI potencia la col·laboració multidisciplinar per afrontar els reptes de salut del futur

20 October 2014

L’IDIBGI va celebrar l’11 de juliol la seva Jornada Científica 2014, que va aplegar al Monestir de Sant Feliu de Guíxols a més de 70 investigadors de l’entitat, i a la que també van assistir professionals de l’Hospital de Palamós.

El principal objectiu de la trobada era aconseguir un espai de coneixement que permetés crear noves sinèrgies entre els diferents grups que integren l’institut. També vàrem poder reflexionar sobre els reptes de futur i el paper fonamental de la recerca i com pot revertir directament en la societat i en la salut i benestar de les persones. A més, es va fomentar la participació dels investigadors joves, que van tenir l’oportunitat de presentar els seus treballs de recerca.

L’acte va comptar amb la presència de Vicenç Martínez, director de l’ICS Girona i IAS; Ramon Moreno, vicerector de Planificació, Innovació i Empresa de la Universitat de Girona; Francesc Soler, director de l’ICO Girona; i Gabriel Capellá, responsable de Recerca i Innovació en Salut del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Tots ells van coincidir en destacar la importància de l’IDIBGI per vertebrar i potenciar la recerca en biomedicina i salut a les comarques gironines.

Des de l'IDIBGI, volem agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, que va cedir l’equipament per a la celebració de les jornades. D’aquesta manera, el consistori es va convertir en el primer “Amic de l’IDIBGI”, una iniciativa que pretén captar fons per promoure i millorar la recerca a l’àmbit gironí. També volem agrair a tothom que va participar a la jornada pel temps i l’esforç en consolidar l’IDIBGI com a hub de la recerca biomèdica de Girona. Els resultats de l’enquesta de valoració de la Jornada han estat molt positius amb una puntuació global de la jornada de 8. Sense dubte, els vostres comentaris i suggeriments seran tinguts en compte per part del Comitè Científic Intern per organitzar la jornada del proper any.

 

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu