HRS4R
Vull donar

Torna El Sopar dels Miralls, un esdeveniment social innovador i únic que s’organitza amb l’objectiu de recollir fons per a la recerca per a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI). La tercera edició del sopar, que organitza Desig Esdeveniments, ja té data: el pròxim divendres 30 de setembre a l’Hotel Camiral PGA Catalunya. Una edició que estava programada pel març del 2020, però que, pocs dies abans, la irrupció de la pandèmia va impedir que es portés a terme. Ara, després de molts mesos i d’algunes temptatives, es reprendrà la normalitat recuperant aquesta proposta social i solidària.

El Sopar dels Miralls és una oportunitat de compartir taula amb la persona per la que es té admiració, acompanyada d’una bona causa i d’un espai emblemàtic. Amfitrions com Carme Ruscalleda, Tomàs Molina, Jaume Alonso-Cuevillas, Josep Carreras o Pilar Rahola han participat en les anteriors edicions.

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) és l’únic centre de recerca biomèdica de les comarques gironines, que es dedica a fer recerca en sis àmbits de la salut. La seva activitat investigadora d’excel·lència es dirigeix a millorar el coneixement de nombroses malalties per poder innovar en la seva diagnosi, tractaments i prevenció, millorant la qualitat de vida de les persones.

Troba tota la informació i digues amb qui t'agradaria sopar aquí: https://elsopardelsmiralls.cat/

Coneix l’IDIBGI!

pencilpushpincalendar-fullmenu