HRS4R
Vull donar

La consellera Geis posa l'IDIBGI com a exemple de la "bona recerca que es fa des de qualsevol punt del país"

9 September 2021

L'Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) és un centre CERCA referent en la recerca traslacional per a la millora de la salut de les persones

Geis defensa que “la millora en la transferència del coneixement és un esforç més enllà dels centres de recerca i les universitats interpel·la la societat i el territori en el seu conjunt”

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, ha visitat aquesta tarda la seu de l'Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt. Geis s’ha reunit amb l'equip directiu del centre, encapçalat per la directora Margarita Nadal, i ha fet una visita a les instal·lacions del centre.

La consellera, que ha estat acompanyada pel director general de Recerca, Joan Gómez Pallarès, i el director general de Transferència del Coneixement, Xavier Aldeguer, ha posat en valor la recerca biomèdica duta a terme al centre: “L’IDIBGI ens referma en el convenciment que la ciència i la innovació són una palanca de progrés i desenvolupament arreu del territori”. Geis ha defensat que “es pot fer bona recerca, en aquest cas en benefici de la salut dels ciutadans, des de qualsevol punt del país, i cal que Catalunya avanci sense deixar ningú enrere cap a la societat del coneixement a què tots aspirem”.

L’IDIBGI és un centre CERCA amb diverses àrees de recerca en els àmbits cardiovascular i respiratori, imatge mèdica, metabolisme i inflamació, neurociència o salut mental, entre d'altres. Amb l’objectiu de fer recerca traslacional per millorar la salut de les persones, el centre promou la investigació biomèdica, el coneixement científic i tecnològic, la docència i la formació en les ciències de la vida i de la salut.

Font: Generalitat de Catalunya

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu