hrs4r
 I want to donate

SEGONA EDICIÓ DEL SOPAR DELS MIRALLS PER DONAR SUPORT A LA RECERCA BIOMÈDICA

22 February 2019

El sopar dels miralls reunirà a un grup de persones destacades en el camp de la cultura, la ciència, el periodisme, l’esport, l’empresa i la política, que faran possible que altres persones que les admiren i s’hi senten identificades puguin compartir taula amb elles en aquesta vetllada benèfica. El sopar tindrà lloc a l’Espai Mas Marroch a les 21 hores i serà servit pel Celler de Can Roca.

La idea i organització de l’acte va a càrrec de Desig Esdeveniments amb l’IDIBGI i compta amb el suport de l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta i la Universitat de Girona. També hi col·laboren la Càtedra UdG de Malalties Cardiovasculars, Oliva Motor, Aqenaika, Girona F.C., Cafès Cornellà, Celler Gerisena i Celler Pere Guardiola de la DO Empordà, Aigua Mineral Sant Aniol, Flors Jumel, Palahí Arts Gràfiques, Joieria Coma, Ceres Roura, Ràdio Salt i RAC1.

Gràcies a la molt bona acollida de la primera edició, s’està preparant aquesta segona amb moltes ganes i il·lusió per aconseguir consolidar aquest esdeveniment a benefici de l’IDIBGI. Els padrins d’aquesta segona edició seran l’escriptor Martí Gironell i la jove emprenedora i dissenyadora Mireia Vidal. D’altra banda, alguns dels amfitrions que hi participen per primera vegada seran Carme Ruscalleda, Víctor Amela, Josep Carreras, Montserrat Tura, Vanessa Nueda i representants del Girona F.C.

L’organització d’El sopar dels miralls ha activat la reserva de taules a través del web www.elsopardelsmiralls.cat i els sopars es poden comprar de manera individual o col·lectiva, en el cas d’organitzacions, entitats o empreses que vulguin fer la reserva d’una taula sencera (8 o 10 comensals) amb un amfitrió o amfitriona concret. En el cas que es vulgui participar a títol individual o sense complementar una taula, s’haurà de fer la petició plantejant 5 opcions d’amfitrió o amfitriona. A més, també hi ha l’opció de fer un regal a alguna persona propera convidant-la a participar en aquest esdeveniment únic. Les persones que no puguin assistir al sopar i que es vulguin sumar a la iniciativa amb la seva aportació podran participar amb el plat “0”. Tanmateix els organitzadors de l’esdeveniment conviden la ciutadania a proposar noms propis de persones destacades que podrien afegir-se a les figures públiques que ja col·laboren amb l’acte. El preu d’una taula amb 8 comensals és de 960 €, el d’una taula de 10 comensals és de 1.200 €, el d’un menú individual és de 120 € i el plat “0” representa una aportació de 60 €.

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu