hrs4r
 I want to donate

REPRESENTANTS DE LA XARXA DE MERCATS SEDENTARIS DE GIRONA VISITEN L’IDIBGI

18 June 2018

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) va rebre el 4 de juny passat la visita dels representants de la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona. Acompanyats per Ferran Pedró, responsable del departament de Fundraising, van tenir l’oportunitat de conèixer de prop les instal·lacions, els investigadors que hi treballen i els nombrosos projectes que s’hi desenvolupen.

La col·laboració entre ambdues entitats es va iniciar l’any passat quan es va editar el Calendari Solidari, que es va posar a la venda a les parades dels mercats de les comarques de Girona al preu de dos euros. El calendari aplegava un recull de receptes, una per mes, que combinen els aliments saludables amb la creativitat gastronòmica.

La quantitat recaptada amb aquesta iniciativa, que comptava amb la col·laboració de la Diputació de Girona a través de la revista “Milfulls”, va ser de 2.113 euros, que aniran destinats a contribuir als diversos projectes de recerca que duu a terme l’IDIBGI a les comarques de Girona.

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu