hrs4r
 I want to donate

LA SEGONA EDICIÓ D'EL SOPAR DELS MIRALLS, A BENEFICI DE L’IDIBGI, REUNEIX MÉS DE 200 PERSONES

23 March 2019

Un any més, la societat gironina ha mostrat la seva solidaritat amb la recerca biomèdica en la segona edició d’El sopar dels miralls, celebrat ahir a la nit al Mas Marroch de Vilablareix. Aquest esdeveniment va reunir 27 personalitats destacades del món de la ciència, la cultura, l’esport, la política i l’empresa que han compartit taula i vetllada amb persones que les admiren i s’hi senten identificades en un sopar servit pel Celler de Can Roca.

Entre els amfitrions hi havia noms propis destacats: Carme Ruscalleda, Martí Gironell, Víctor Amela, Tomàs Molina, Jaume Alonso-Cuevillas, Marina Geli, Mireia Vidal, Montserrat Tura, Vanessa Nueda, Martí Peraferrer, Josep Carreras, Magda Carles, Delfí Geli, la doctora Anna Veiga, el doctor Bonaventura Clotet, Lluís Roura, Christian Meier, el doctor Josep Sànchez de Toledo, Pilar Rahola, Gerard Quintana i Jordi LP; així com una representació dels caps dels grups de recerca de l’IDIBGI, com ara el doctor Ramón Brugada, doctor Jordi Cid, doctor David Gallardo, doctor Rafael Marcos-Gragera, doctor Salvador Pedraza i doctor Lluís Ramió. Tots ells han compartit taula i conversa amb particulars i empresaris que s’han sumat a aquesta iniciativa per recollir fons que permetin impulsar nous projectes de recerca biomèdica des de l’IDIBGI. Els padrins d’aquesta edició han estat l’escriptor Martí Gironell i la jove emprenedora i dissenyadora Mireia Vidal.

Per donar la benvinguda als assistents, el doctor Jordi Barretina, director de l’IDIBGI, ha volgut destacar que “aquest esdeveniment únic serveix tant per visibilitzar la recerca biomèdica que es fa des de Girona com per implicar-se en una activitat que té com a objectiu final respondre als problemes de salut de la població”.

A la nit també hi ha hagut temps per als homenatges. Al llarg de tota la vetllada s’han anat projectant imatges dels grups de recerca i de l’equip humà de l’IDIBGI i també s’ha reconegut el suport que han donat l’empresa Friselva i l’entitat Grup Iris.

Si a cada edició es crea un davantal per obsequiar els amfitrions, aquest any a més s’han dissenyat unes jaquetes de cuiner molt especials que han estat sortejades entre els assistents, per gentilesa de l’empresa Aqenaika.

La idea i organització de l’acte ha anat a càrrec de Desig Esdeveniments amb l’IDIBGI i ha comptat amb el suport de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta i la Universitat de Girona. També hi han col·laborat diverses entitats i empreses de les comarques gironines com ara Aqenaika, Casa Moner, El Celler de Can Roca, Cafès Cornellà, Girona Excel·lent, RAC1, Ràdio Salt, Ceres Roura, Palahí Arts Gràfiques, Aigua Mineral Sant Aniol, DO Empordà, Celler Empordàlia, Celler Gerisena, Celler Pere Guardiola, Flors Jumel, Joieria Comas, Càtedra UdG de Malalties Cardiovasculars, Oliva Motor BMW i el Girona FC.

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu