hrs4r
 I want to donate

IDIBGI I DESIG ESDEVENIMENTS ORGANITZEN EL SOPAR DELS MIRALLS PER SEGUIR AVANÇANT EN LA RECERCA BIOMÈDICA

23 March 2018

El pròxim divendres 13 d’abril el Restaurant Mas Marroch s’omplirà de miralls imaginaris a benefici de la recerca biomèdica. I és que aquest gran recinte esportiu es convertirà, per una nit, en un gran restaurant on se servirà El sopar dels miralls, un esdeveniment social innovador i únic que promou i organitza Desig Esdeveniments amb l’objectiu de recollir fons per a l’IDIBGI, l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona. 

El sopar dels miralls ha reunit més de mig centenar de persones destacades en el camp de la cultura, la ciència, el periodisme, l’esport, l’empresa i la política a Catalunya perquè la nit del 13 d’abril comparteixin taula i vetllada amb altres persones que se senten identificades amb elles. Més de 50 persones públiques col·laboraran amb l’esdeveniment fent possible que altres persones que les admiren i s’hi emmirallen puguin compartir amb elles aquest sopar benèfic. 

Els amfitrions d’aquest esdeveniment únic seran una desena de doctors i doctores de l’IDIBGI i noms propis destacats del món de la cultura, com Vicenç Villatoro, Asha Miró i Isona Passola; de la política, com Carme Forcadell, Joana Ortega i Joaquim Nadal; dels mitjans de comunicació, com Marga Carles, Jaume Roures i Lluís Jutglar Calvés (Peyu); de la música i els espectacles, com Gerard Quintana, Pep Cruz i el Màgic Andreu; i de la salut, com la doctora. Anna Veiga, el doctor Bonaventura Clotet i la doctora Marina Geli, entre moltes altres figueres públiques destacades.

El sopar dels miralls el cuinarà i servirà El Celler de Can Roca i reunirà més de mig miler de persones la nit del 13 d’abril al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau. Segons ha explicat Josep Maria Planella, gerent de Desig Esdeveniments, “a cada taula hi haurà un amfitrió, una persona de rellevància i referent en l’àmbit de l’esport, la cultura, l’empresa, la ciència, el cinema o la vida social, i donarem l’oportunitat als comensals que així ho desitgin perquè comparteixin el sopar amb aquesta persona”.

Els organitzadors d’El sopar dels miralls ja han activat la reserva de taules a través del web www.elsopardelsmiralls.cat i els sopars es poden comprar de manera individual o col·lectiva, en el cas d’organitzacions, entitats o empreses que vulguin fer la reserva d’una taula sencera amb un amfitrió o amfitriona concret. La idea principal és que un col·lectiu i/o empresa adquireixi una taula sencera de 8 o 10 comensals més la persona rellevant. En el cas que es vulgui participar a títol individual o no complementant un taula, s’haurà de fer la petició plantejant 5 opcions d’amfitrió o amfitriona. A més, també hi ha l’opció de fer una sorpresa a alguna persona propera convidant-la a participar en aquest esdeveniment únic. Les persones que no puguin o vulguin assistir al sopar i es vulguin sumar a la iniciativa amb la seva aportació podran participar amb el plat “0”. Tanmateix els organitzadors de l’esdeveniment conviden a la ciutadania a proposar noms propis de persones destacades que podrien afegir-se a les figures públiques que ja col·laboren amb l’acte. El preu d’una taula amb 8 comensals és de 960 €, el d’una taula de 10 comensals és de 1.200 €, el d’un menú individual és de 120 € i el plat “0” representa una aportació de 60 €.

El sopar dels miralls serà una nit per emmirallar-se, una ocasió única amb una causa benèfica i en un espai emblemàtic i singular. I més enllà de la vetllada, tal com ha detallat Jordi Barretina, director de l’IDIBGI, “aquest esdeveniment únic servirà per seguir fent recerca biomèdica des de Girona i potenciant la recerca de qualitat en ciències biomèdiques amb l’objectiu de respondre als problemes de salut de la població”.

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona té els seus orígens en la Fundació Privada Doctor Josep Trueta i es va crear el juliol de 2005 amb l’objectiu de desenvolupar, gestionar i difondre la recerca de qualitat en ciències biomèdiques i de la salut pública i comunitària en l’àmbit de les comarques de Girona. L’IDIBGI és un centre de recerca adscrit a la Universitat de Girona (UdG), que forma part de la xarxa CERCA de la Generalitat de Catalunya. Actualment disposa d’una plantilla d’unes 100 persones que agrupa més de 300 investigadors i diverses institucions de l’entorn que investiguen en àmbits com les malalties cardiovasculars, el metabolisme i la inflamació, les neurociències, l’oncohematologia, la imatge mèdica i la salut mental.

Amb la voluntat de seguir avançant en la recerca biomèdica des de Girona, diverses entitats i empreses de les comarques gironines com el Celler de Can Roca, Bellsolà, Òpera Lloguers, Aigua Sant Aniol, Cafès Cornellà i Palahí Serveis Integrals, entre altres, col·laboraran amb El sopar dels miralls que organitza Desig Esdeveniments conjuntament i a benefici de l’IDIBGI.

 

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu