hrs4r
 I want to donate

Conseller Nadal: "L'IDIBGI és un centre de recerca de referència a disposició de tot el sistema de salut gironí"

23 June 2023

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, ha visitat aquest matí la seu de l’Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI), centre CERCA dedicat a la recerca aplicada enfocada a la millora de la salut de les persones. El conseller Nadal ha destacat que gràcies a la seva implantació en el Campus de Salt, l’IDIBGI “ha esdevingut un centre de recerca de referència a disposició de tot el sistema de salut de l'àrea de Girona i a disposició del sistema de recerca de Catalunya en biomedicina”. El conseller també ha valorat “el creixement del centre i l’ampliació d’espais, i la seva capacitat de captació de recursos de caràcter competitiu i d'empreses col·laboradores”.

El conseller ha mantingut una reunió amb la direcció del centre gironí, encapçalada per la directora de l’IDIBGI, Marga Nadal, i la gerent, Anna Ribas, per conèixer els plans i les principals línies de recerca desplegades, en què també ha pres part la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral. A l’inici de la visita, el conseller Nadal ha fet un recorregut per diverses instal·lacions científiques i laboratoris del centre.

Recerca aplicada en salut

Fundat l’any 2004, l’IDIBGI és un centre CERCA que aplega l’activitat de recerca de més de 470 investigadors i investigadores, organitzats en 22 grups de recerca i 109 projectes actius. Les instal·lacions de l’IDIBGI al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt acullen part dels laboratoris i personal investigador que formen equips multidisciplinars enfocats a la recerca aplicada per trobar sinergies i solucions als reptes de salut del seu entorn.

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu