hrs4r
Quiero donar

L’IDIBGI col·labora amb la Marató de TV3

23 diciembre 2014

L’IDIBGI ha participat aquest mes de desembre en tot el conjunt d’actes dissenyats com a contribució institucional a l’edició 2014 de La Marató de TV3, dedicada a les malalties del cor. El programa, que va combinar les conferències amb espais orientats al consell preventiu i a promoure la solidaritat de pacients i professionals de la salut, va arrencar amb la sessió “Cardiopaties congènites en nens i adults, present i futur”, que va inaugurar, entre d’altres, Albert Barberà, i va anar a càrrec cardiòleg pediàtric Marc Figueras, i de la cardiòloga María Jesús Pérez, ambdós de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona.
 
Dijous 11 de desembre, l’auditori Josep Irla de Girona va acollir una segona sessió que va tractar la mort sobtada. En aquesta taula va participar el cardiòleg i investigador de l’IDIBGI, Ramon Brugada, que va parlar dels aspectes preventius, la cardiòloga Coloma Tirón, que en va explicar les causes, i el president de Gicor, Tomàs Fajardo.
 
Dissabte, dia 13, es va celebrar al Centre Cultural La Mercè de Girona la jornada “L’esport amb (el) cor”, una taula d’experiències d’esportistes que han patit una malaltia del cor o que hi conviuen. Aquesta iniciativa de del Dr. Ramon Brugada, cardiòleg de l’Hospital Universitari Josep Trueta de Girona i investigador de l’IDIBGI, que va actuar de moderador, va comptar amb la col·laboració de la campiona del món de raids d’aventura, Emma Roca.
 
L’IDIBGI també va col·laborar amb la “8a Marató per a la Marató de TV3”, organitzada pel Club Atletisme Girona i l’Ajuntament de Girona, que va tenir lloc diumenge 14 de desembre amb l’assistència de més de 100 participants.

Histórico

Volver al blog

Conoce el IDIBGI!

menu