hrs4r
Quiero donar

LA SALLE SANTA COLOMA DE FARNERS I GALETES TRIAS S'UNEIXEN PER RECAPTAR FONS PER A L'IDIBGI

21 agosto 2019

L’empresa Galetes Trias ha posat a la venda una edició solidària del popular assortit Especial 8 i destinarà part dels beneficis al projecte d’investigació del doctor Jordi Frigola, investigador de l’IDIBGI, que treballa per reduir els efectes secundaris de la quimioteràpia.

Aquesta és una iniciativa promoguda per un grup d’alumnes de quart d’ESO de La Salle de Santa Coloma que, dins el projecte Faig-Aprenentatge i Servei, ja col·laborava amb Vanessa Nueda, del blog “El crep de mi vida” per recaptar fons per a l’IDIBGI. Les alumnes es van posar en contacte amb Galetes Trias, que va rebre la idea molt favorablement.

Neus Martín, directora del centre educatiu, ha volgut agrair “la disponibilitat i les facilitats que tant la Vanessa con Galetes Trias, a través de Maria Trias, ens han posat per tal de fer possible aquesta gran col·laboració que té com a finalitat donar a conèixer la gran feina de recerca que el doctor Frigola fa des de Girona i recaptar fons per tal d’ajudar al seu projecte”.

Així, Galetes Trias ha produït un total de 10.000 caixes d’Especial 8 amb el segell Pack Solidari que es poden trobar en els punts de venda habituals. També ha començat una campanya comunicativa a les xarxes socials amb l’etiqueta #LaForçadelRosa amb l’objectiu de donar la màxima visibilitat a l’acció.

Histórico

Volver al blog

Conoce el IDIBGI!

menu