hrs4r
Quiero donar

EL COR GOSPEL GIRONA, PROTAGONISTA D'UN NOU CONCERT SOLIDARI AMB L'IDIBGI

7 noviembre 2019

El Teatre Municipal “El Jardí” de Figueres acollirà aquest diumenge 10 de novembre un concert solidari a benefici de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI). L’acte, que se celebrarà a les 6 de la tarda, estarà protagonitzat pel Cor Gospel Girona, que interpretarà un recull dels temes més populars del gènere. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres i la Diputació de Girona i els diners recaptats aniran destinats a l’IDIBGI per impulsar diversos projectes d’investigació.

La història del Cor Gospel Girona es remunta al 2004, després de la visita a les comarques gironines del Central Choir, cor gospel nord-americà, dins la seva gira “Gospel Life 2004”. Un grup de cent persones que havien assistit als concerts van expressar la voluntat de formar un cor de gospel a Girona, que van començar a treballar amb el nom de Kérigma, sota la direcció d’Alberto Salomone i Graciela Menzano.

Ara fa cinc anys, el director és Xavier Thió, professional de la música i del teatre i tot un expert del gènere. També hi participen el pianista David Pobleta i el bateria Quim Prat. En l’actualitat, el cor està format per gairebé un centenar de cantaires.

Les entrades tenen un preu a partir de 10 euros i es podran adquirir el mateix dia de l’actuació, tot i que també es poden comprar de forma anticipada a la llibreria Edison, de Figueres, i per internet a http://corgospelgirona.com/entrades.

També hi ha la possibilitat d’aportar donatius (Fila 0) a través del web: www.idibgi.org/donacions.

Histórico

Volver al blog

Conoce el IDIBGI!

menu