HRS4R
Vull donar

Se celebra el torneig solidari de Pàdel Estany per la recerca en salut cardiovascular i pulmonar

27 June 2024
  • Mig centenar de persones van participar a l’activitat, que va tenir lloc els dies 15 i 16 de juny a Porqueres, a les instal·lacions del club Pàdel Estany
  • La recaptació va destinada a millorar el coneixement, el tractament i el diagnòstic de malalties càrdio-respiratòries, que poden afectar greument la qualitat de vida dels pacients.

El torneig solidari de Pàdel Estany va unir esport i solidaritat els passats 15 i 16 de juny a les instal·lacions del club a Porqueres, recaptant fons pel grup de recerca en Malalties Cardiovasculars Respiratòries de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI).

L’esdeveniment va aconseguir més de 50 persones inscrites que, amb la seva participació, van col·laborar amb la investigació en Malalties Cardiovasculars Respiratòries de l’IDIBGI liderada per la Dra. Olga Tura. Els guanyadors del torneig van rebre el premi d’un lot d’obsequis de l’IDIBGI.

La recaptació ajuda a la millora del coneixement, tractament i diagnòstic de malalties càrdio-respiratòries. Aquestes malalties afecten greument la qualitat de vida dels pacients que les pateixen. L'acte va comptar amb la col·laboració dels alumnes de l'EUSES oferint sessions de fisioteràpia als participants En el torneig, també es van continuar repartint butlletes per participar a una rifa solidària d’una samarreta i una pilota del Girona FC firmada pels jugadors.

Des de l’IDIBGI volem agrair a l’organització del club Pàdel Estany per donar suport a aquesta causa organitzant el torneig solidari i al grup de recerca translacional en Malalties Cardiovasculars i Respiratòries per fer possible aquesta oportunitat de fer salut gaudint de l’esport i col·laborar amb la recerca biomèdica.

Sobre l’IDIBGI

L'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) fa recerca translacional per millorar la salut i la cura de les persones. L’IDIBGI s’organitza en 24 grups de recerca distribuïts en cinc àrees científiques (Cardiovascular i Respiratòria, Metabolisme i Inflamació, Neurociències, Oncohematologia i Salut Mental) que agrupen més de 400 persones, entre professionals de la salut i investigadors bàsics, a les comarques gironines.

L’IDIBGI és una fundació pública integrada per la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català Salut (ICS) Girona, l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), l’Institut Català d’Oncologia (ICO) Girona, i la Universitat de Girona. És un centre CERCA (Centres de Recerca de Catalunya) des de l’any 2005.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu