HRS4R
Vull donar

RAMON BRUGADA, DISTINGIT AMB EL PREMI ICREA ACADÈMIA 2015

18 February 2016

El doctor Ramon Brugada, investigador del Grup en Genètica Cardiovascular l’IDIBGI i de la Universitat de Girona (UdG), ha estat distingits per la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) per l’excel·lència de la seva recerca. El programa reconeix els professors de les universitats públiques catalanes que es troben en una fase activa i expansiva de la seva carrera investigadora. 

La Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) ja ha fet públic els noms dels 30 premis ICREA Acadèmia que es lliuren anualment amb l'objectiu d'impulsar i premiar l'excel·lència de la recerca dels investigadors i professors de les universitats públiques de Catalunya. A part del doctor Brugada, també ha estat premiat l’investigador del grup en Química Bioinspirada, Supramolecular i Catàlisi (QBIS-CAT) de la Universitat de Girona (UdG), Xavier Ribas.

En aquesta edició, s’han presentat un total de 190 candidats i candidates de totes les àrees de coneixement. D’aquestes, només 30 han estat distingides amb el reconeixement. Els premis es lliuraran properament en una cerimònia oficial. 

El programa ICREA Acadèmia pretén intensificar la recerca que duen a terme professors universitaris que es troben en una fase totalment activa i expansiva de la seva carrera investigadora. Els guanyadors reben una subvenció per a la recerca durant un període de cinc anys. L'ICREA Acadèmia és un incentiu per la recerca i una millora substancial de la projecció investigadora, l'impacte i la projecció internacional de les universitats públiques catalanes.

La Fundació ICREA està finançada per la Generalitat de Catalunya i va néixer com a resposta a la necessitat de noves fórmules de contractació que permetessin competir en condicions d'igualtat amb altres sistemes de recerca, orientada a la contractació exclusiva del personal científic i acadèmic més extraordinari i amb més talent.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu