HRS4R
Vull donar

L’IDIBGI REP EL PREMI TV GIRONA PER IMPULSAR LA RECERCA I LA INNOVACIÓ A LES COMARQUES GIRONINES

22 July 2015

Televisió de Girona va atorgar el premi que porta el seu nom a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDBIGI) per la seva trajectòria i per impulsar una recerca de qualitat i la innovació des de les comarques gironines. L’acte de lliurament va tenir lloc dimarts 14 de juliol durant la celebració del 30è aniversari de la televisió local. Albert Barberà, director de l’entitat, va recollir el premi en nom de tot l’equip que encapçala de mans del president Artur Mas i del president de TV Girona i del grup editor d’El Punt / Avui, Joaquim Vidal.

Durant el discurs, el doctor Barberà va agrair la tasca de l’equip de professionals que formen part de l’IDIBGI i el seu compromís per “desenvolupar una recerca de qualitat que tingui un impacte real en la qualitat de vida de les persones”. També va destacar l’estreta vinculació dels investigadors amb la societat en general, “un diàleg continu que ens permet aprendre i créixer cada dia”, i amb els gironins en particular, a qui va animar a sentir-se orgullosos del talent científic que hi ha a les comarques.

Al mateix acte, TV Girona va voler homenatjar altres entitats i personalitats que excel·lit en la seva tasca l’acte i a més han fet que el nom de Girona traspassi fronteres. Així, en la categoria d’esports, es va reconèixer el club de bàsquet femení Spar Citylift Uni Girona; en l’àmbit cultural, el productor cinematogràfic Edmon Roch; mentre que en la modalitat de solidaritat, es va guardonar l’associació que organitza les Cantantes per la Pau UAP!

 

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu