HRS4R
Vull donar

L’IDIBGI ORGANITZA UN NOU CONCERT SOLIDARI PER RECAPTAR FONS CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE

2 October 2019

Arriba la segona edició del “CantEM per l’Esclerosi Múltiple”, el concert solidari a benefici de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) per fer més visible la malaltia a ulls de la societat i solidaritzar-se amb les persones que la pateixen, a més de recaptar fons a favor de la lluita contra aquesta malaltia. L’acte, que enguany se celebrarà el divendres 4 d’octubre a les 9 del vespre, tindrà lloc a l’Aula Magna de la Universitat de Girona (església de Sant Domènech), i anirà a càrrec de cinc corals de les comarques gironines: Coral Cypsella de Sant Feliu de Guíxols, Cor de Cambra de la Diputació de Girona, Coral Vall d'Aro de Castell Platja d'Aro, Taller de Veu i Cor de Grau Mig de l'Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols.

Aquesta és una iniciativa promoguda per persones que pateixen aquesta malaltia neurològica crònica, la Unitat de Neuroimmunologia i Esclerosi Múltiple Territorial de Girona, l’IDIBGI, la Universitat de Girona i els hospitals Dr. Josep Trueta i Santa Caterina. Els diners recaptats aniran destinats al grup de recerca en Neurodegeneració i Neuroinflamació de l’IDIBGI per impulsar projectes d’investigació per millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

Les entrades tenen un preu simbòlic de 10 euros (nens gratuït) i es podran adquirir el mateix dia de l’actuació, tot i que també es poden comprar de forma anticipada a diversos establiments de Girona, com la Sabateria Peacock, Esports Parra-Outlet i la Creperia Vasarely Center.

També hi ha la possibilitat d’aportar donatius (Fila 0) a través del web: www.idibgi.org/donacions.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu