HRS4R
Vull donar

L’IDIBGI incorpora 4 joves beneficiaris/es pel programa de Garantia Juvenil

5 October 2021

Durant els mesos de setembre i octubre s’han incorporat a l’IDIBGI quatre joves beneficiaris/es del programa de Garantia Juvenil mitjançant un contracte de treball en pràctiques per un període de 6 mesos. Concretament, s’han incorporat dues tècniques de laboratori pel Biobanc, una tècnica de laboratori i un tècnic de gestió de projectes.

L’actuació s’emmarca dins la convocatòria de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per a l'any 2021 del Servei d’Ocupació de Catalunya, finançada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil, la Generalitat i el Ministeri de Treball.

L’objectiu de l’actuació és incentivar la contractació de joves, millorar l’ocupabilitat mitjançant l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica professional i afavorir la contractació de professionals a les entitats sense ànim de lucre i a les administracions públiques.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu