HRS4R
Vull donar

L’IDIBGI INCORPORA 4 JOVES BENEFICIARIS DEL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL.

5 December 2017

El 30 de novembre es van incorporar a l’IDIBGI quatre joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil mitjançant un contracte de treball en pràctiques per un període de 6 mesos. Concretament, s’han seleccionat dues tècniques de laboratori per al Biobanc, una tècnica de recursos humans i un tècnic de gestió de la qualitat.

L’actuació s’emmarca dins la convocatòria de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per a l'any 2017 del Servei d’Ocupació de Catalunya (TSF/1779/2017, TSF/213/2016), finançada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, en el marc de l’eix 5 del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil, la Generalitat i el Ministeri de Treball.

L’objectiu de l’actuació és incentivar la contractació de joves, millorar l’ocupabilitat mitjançant l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica professional i afavorir la contractació de professionals a les entitats sense ànim de lucre i a les administracions públiques.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu