HRS4R
Vull donar

L’IDIBGI IMPULSA UN NOU CONCERT SOLIDARI PER RECAPTAR FONS A FAVOR DE LA RECERCA

16 January 2018

El baríton saltenc Silveri De la O i el pianista italià Stefano Ferri seran els protagonistes del segon concert solidari a benefici de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI), que tindrà lloc a la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt el diumenge 28 de gener, a les 6 de la tarda. Els músics interpretaran obres de Morricone, Llach, Serrat, Fontana, Roberto Carlos o Manzanero, entre d’altres. Les entrades costen 15 euros i es poden comprar a la seu de Les Bernardes fins al 26 de gener. El concert s'emmarca dins la campanya que ha iniciat l'IDIBGI per incentivar la recaptació de fons privats per impulsar la recerca a les comarques gironines i donar visibilitat a la investigació biomèdica.

Silveri De la O, que és l’ànima del concert, destaca que l’acte benèfic és una nova oportunitat per donar a conèixer l’IDIBGI i al mateix temps “fer visible la necessitat de donar suport als investigadors en la lluita contra la malaltia del càncer”. De la O dóna molta importància a la participació desinteressada del mestre Stefano Ferri “perquè és un referent com a pianista dins del món del Jazz” i al mateix temps confirma la “consolidació d’aquest concert”.

En la primera edició del 2017 el baríton saltenc va actuar amb el pianista Mark Hastings i va ser un èxit de públic, en omplir-se la Sala d’Actes de Les Bernardes.

Impuls a la recerca

Aquest concert s’emmarca dins la campanya que ha iniciat l’IDIBGI, amb seu al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt, amb l’objectiu d’incentivar la recaptació de fons privats per impulsar la recerca a les comarques gironines i de donar visibilitat a aquesta recerca.

Entre les accions impulsades per l’IDIBGI també cal destacar la campanya  “Empresaris per a la Recerca”, que potencia la col·laboració entre el món empresarial i el científic, relació que és bàsica per trobar solucions als problemes de salut que afecten la societat.

 

 

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu