HRS4R
Vull donar

Les Jornades Gironines del Mediterrani en Esclerosi Múltiple 2022, els dies 16 i 17 de desembre al COMG

12 December 2022

Les Jornades Gironines del Mediterrani en Esclerosi Múltiple 2022, dirigides als i les professionals sanitàries, es duran a terme els dies 16 i 17 de desembre, al Col·legi de Metges de Girona.

Aquesta edició de les jornades, coorganitzades per l'Hospital Trueta, l'Institut d'Assistència Sanitària i l'IDIBGI, a càrrec de la Unitat de Neuroimmunologia i Esclerosi Múltiple de Girona, estarà centrada en les noves tecnologies aplicades a l’esclerosi múltiple, a altres malalties i de manera global, en salut i en el sistema sanitari.

Hi participen al programa experts de primer ordre en els seus respectius camps professionals; des de metgesses, metges i altres professionals de la salut dedicats a l’esclerosi múltiple i a altres malalties, fins a responsables de departaments d’institucions públiques relacionades amb coneixement sobre el sistema sanitari català i espanyol, i directius i CEOs d’empreses privades i empreses farmacèutiques dedicades a salut.

Es podrà assistir a la jornada presencialment o de manera telemàtica a través de la plataforma zoom. La inscripció és gratuïta però obligatòria a través d'aquest formulari.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu