HRS4R
Vull donar

LA FUNDACIÓ BOSCH AYMERICH SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB L’IDIBGI

14 February 2020

La Fundació Bosch Aymerich, amb el seu compromís envers la recerca científica, ha signat un conveni de col·laboració amb l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) que permetrà finançar una beca predoctoral en el projecte “Desenvolupament de noves teràpies antitumorals”, dirigit pel doctor Jordi Frigola Mas, investigador principal del grup de Replicació Cromosòmica de l’entitat.

La signatura va tenir lloc el 17 de gener passat amb l’assistència d’Àngel Dutras, patró de la Fundació Bosch Aymerich; Anna Ribas, gerent de l’IDIBGI, i el doctor Jordi Frigola.

L’objectiu principal de l’estudi del doctor Frigola és millorar una de les principals limitacions dels tractaments actuals, la seva elevada toxicitat. El desenvolupament de noves eines moleculars capaces d’aturar la proliferació cel·lular sense induir dany genòmic, juntament amb una major especificitat per les cèl·lules tumorals, permetrà reduir la toxicitat dels tractaments antitumorals actuals i millorar significativament la qualitat de vida dels pacients de càncer.

La Fundació Privada Bosch Aymerich va ser creada per Josep M. Bosch Aymerich i la seva dona, M. Rosa Escarpenter Fargas, l’any 1996 amb l’objectiu de crear, fomentar i desenvolupar activitats d’interès general relacionades amb el món de les arts, la cultura, els ciències, l’esport, la salut i, específicament, l’arquitectura i l’urbanisme dins el territori català.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu