HRS4R
Vull donar

La Fada Ponsètia recapta fons per investigar les Malalties Inflamatòries Intestinals

21 December 2022

L'escriptora Montserrat Cufí, autora del conte solidari "La Ponsètia, una fada amb colitis ulcerosa", de Montserrat Cufí (Girasol Edicions), ha recaptat fons per a la investigació en Malalties Inflamatòries Intestinals. Aquestes patologies són l'objecte d'estudi del grup de recerca en Malalties Digestives i Microbiota de l'IDIBGI, que lidera el digestòleg Dr. Xavier Aldeguer.

La Ponsètia és una fada feliç que viu al Bosc de la Falguera, però té una peculiaritat, no creix al mateix ritme que les altres fades d’aquest bosc, i no sap per què, fins que un bon dia apareix un estranger. Podeu trobar més informació així com adquirir el conte en format ebook i dedicat a través d'aquesta pàgina web!

Aquesta setmana, Cufí ha vingut a fer entrega de la seva donació per a la recerca biomèdica a les instal·lacions de l'IDIBGI. Des d'aquí volem enviar un fort agraïment a la donació, que segueix impulsant la investigació per a un millor coneixement i tractament de les Malalties Inflamatòries Intestinals!

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu