HRS4R
Vull donar

La delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya col·labora amb la recerca biomèdica de l’IDIBGI

29 September 2022

La delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) ha firmat aquesta setmana un conveni per donar suport a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI). Aquest acord té per objectiu consolidar la col·laboració que fa anys que es dona entre el COPC de Girona i el centre de recerca biomèdica gironí.

“La col·laboració entre el COPC i un institut de recerca com és l’IDIBGI és fonamental per crear un vincle entre la pràctica clínica i el món de la recerca”, afirma Francesc Molinero Ruiz, president de la Junta Rectora de la Delegació de Girona del COPC. Molinero afegeix: “Moltes vegades, les institucions acadèmiques estan allunyades de la pràctica professional i aquesta, a vegades, també dels darrers avenços científics. Crear un vincle entre els dos mons ens sembla molt important per millorar la pràctica professional”.

Sobre la Delegació del COPC a Girona

La Delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya és el centre de reunió i activitat dels psicòlegs i psicòlogues col·legiats adscrits a les comarques gironines i dona serveis a aquests i a la ciutadania com ara formacions, mediacions, directori de professionals de la psicologia, etc.

Sobre l’IDIBGI

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) és l’únic institut de recerca biomèdica de les comarques gironines, que es dedica a fer recerca en sis àmbits de la salut. La seva activitat investigadora té per objectiu augmentar el coneixement de nombroses malalties per poder-ne millorar la seva diagnosi, tractaments i prevenció, alhora que també millora la qualitat de vida de les persones.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu