HRS4R
Vull donar

Èxit del 4t Torneig solidari Bufalynch per la recerca de la Síndrome de Lynch

20 June 2022

L'associació Bufalynch va recuperar aquest cap de setmana la quarta edició del Torneig Bufalynch, un esdeveniment en homenatge al capità del Club de Futbol Empuriabrava Castelló, Iñaki Fernández Orjales "Búfalo", que ens va deixar fa sis anys a causa de la Síndrome de Lynch. Els beneficis recaptats es destinaran a la recerca d'aquesta síndrome a l'IDIBGI i l'IDIBELL. Aquesta edició, recuperada després dels dos anys de pandèmia, va tornar a ser un èxit, amb activitats durant tot el dia al camp de futbol municipal d'Empuriabrava, que porta el nom de Iñaki Fernández Orjales "Búfalo", amb torneig de Futbol 7, música en directe, més de 400 racions de paella i animació, entre altres.

L'oncòleg de l'Institut Català d'Oncologia, el Dr. Joan Brunet, és el cap del grup de recerca OncoGir Pro de l'IDIBGI, i es va mostrar molt agraït amb l'organització del torneig i també amb els participants que ho han fet possible:

"Estem vivint uns moments molt importants en la recerca de la Síndrome de Lynch en col·laboració amb diferents grups del món. S'estan desenvolupant una cosa que creiem que en els propers anys podrem arribar a veure: és una vacuna, que semblava una cosa de ciència ficció per ajudar a prevenir el càncer en les persones amb Síndrome de Lynch. Ens falten anys, però ja hem començat els primers passos", explica el Dr. Brunet.

Des de l'IDIBGI, donem les gràcies a totes les persones implicades en l'organització d'aquest torneig ja consolidat, així com a tots els i les assistents i col·laboradors. A tothom, MOLTES GRÀCIES!

Podeu recuperar aquí la notícia d'Empordà TV, fent-se ressò del Torneig Bufalynch:

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu