HRS4R
Vull donar

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA PRIMERA NEUROJORNADA GIRONINA DE RECERCA

13 March 2015

La Sala de Graus de l’edifici Sant Domènec de la Universitat de Girona ha estat l’escenari de la 1a Neurojornada Gironina de Recerca, que s’ha celebrat avui 13 de març. Aquesta iniciativa, que ha estat impulsada per la Universitat de Girona i l’IDIBGI (Institut d’Investigació Biomèdica de Girona), ha reunit un total de 16 grups de recerca i més de 60 participants amb l’objectiu de fomentar la col·laboració entre els diferents grups d’ambdues institucions que treballen en l’àmbit de les neurociències.

Els organitzadors estan molt satisfets del resultats, ja que aquest tipus de propostes permeten posar en contacte els diferents grups i projectes, donar a conèixer les diverses línies de recerca i fomentar futures sinergies i col·laboracions que potenciïn la recerca en neurociències en el nostre territori.

Albert Barberà, director de l’IDIBGI, que ha inaugurat la jornada conjuntament  amb el Vicerector de Recerca de la UdG, Jordi Freixenet, ha destacat que “es demostra que a Girona existeixen professionals amb talent, idees i ganes de tirar endavant projectes molt interessants”.

Històric

Tornar al blog

Coneix l’IDIBGI!

menu