hrs4r
Quiero donar

PNEUMÀTICS PERELLÓ CELEBRA EL SEU 40è ANIVERSARI AMB UNA CAMPANYA SOLIDÀRIA AMB L’IDIBGI

25 noviembre 2019

L’empresa de manteniment de vehicles Pneumàtics Perelló ha arribat als 40 anys d’existència i per celebrar-ho va decidir organitzar una campanya solidària amb l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI). Durant 15 dies, del 15 al 30 d’octubre, van destinar 2 euros de totes les factures al projecte “Teràpies i biomarcadors específics dels òrgans per tal de millorar el tractament de la metàstasi cerebral”, encapçalat pel doctor Joaquim Bosch i Javier A. Menéndez, del grup de Metabolisme i Càncer de l’IDIBGI. En total, es van aconseguir recaptar 1.500 euros per a un estudi que analitzarà teràpies i biomarcadors òrgan-específics per tal de millorar el tractament de la metàstasi cerebral, cercarà tractaments més efectius i precisos contra aquest tipus de càncer mitjançant una nova estratègia centrada en crear un entorn hostil per a les cèl·lules cancerígenes al cervell. Precisament aquest projecte acaba de ser escollit per la Fundació La Marató de TV3 per rebre fons de l’edició 2018 de La Marató.

Pneumàtics Perelló va ser fundada l’any 1979 per Oren González a Vilablareix (Girona). L’empresa, que ha anat passant de pares a fills, està especialitzada en pneumàtics per a tot tipus de vehicles, així com també tots els serveis relacionats: equilibrat, alineació, reparació de punxades, etc. A banda també ofereixen serveis de mecànica ràpida, com ara canvis d’oli, pastilles de fre, discs de fre, etc.

El doctor Joaquim Bosch va recollir personalment el xec de 1.500 euros el 9 de novembre, el mateix dia de l'aniversari, i va agrair la implicació de l’empresa en la recerca duta a terme a les comarques gironines.

Histórico

Volver al blog

Conoce el IDIBGI!

menu