hrs4r
Quiero donar

Més estudiants que mai fan pràctiques d’estiu a l’IDIBGI

20 octubre 2014

Un total de 32 estudiants de diversos centres universitaris i d’ensenyament secundari de Catalunya i de l’estranger han fet les pràctiques d’estiu a l’IDIBGI per complementar la seva formació. Es tracta de joves que han cursat els seus estudis en l’àmbit de la biomedicina. Respecte l’any passat, que es van rebre 8 sol·licituds, s’han produït un espectacular augment del 400% dels alumnes que demanen fer les pràctiques en el món de la recerca.

El grup majoritari prové de la Universitat de Girona (UdG): 13 en total, 9 dels quals hi han col·laborat entre tres i quatre mesos. També hi han participat alumnes de la Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra, l’IES Alexandre Delofeu de Figueres i l’IES Vicens Vives de Girona. A més, durant el mes de juliol també han fet les pràctiques 4 estudiants estrangers que formen part de l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS).

Els grups de recerca de l’IDBIGI que han acollit els estudiants en pràctiques són els següents: Endocrinologia, Genètica Cardiovascular, Cerebrovascular, Neuroinflamació i Neurodegeneració, Hematologia, Oncologia molecular i Ontogènia i Síndrome Metabòlic i també hi ha participat el Biobanc, com a plataforma al suport de recerca. 

Histórico

Volver al blog

Conoce el IDIBGI!

menu