hrs4r
Quiero donar

L'IDIBGI PARTICIPA A LA 58a FIRA DE MOSTRES DE GIRONA

9 diciembre 2019

L’Institut d’Investigació Biomèdica (IDIBGI) ha participat a la 58a edició de la Fira de Mostres de Girona, celebrada entre el 29 d’octubre i el 3 de novembre de 2019. La mostra, que continua essent una referència a les comarques gironines amb més de 80.000 visitants, ha comptat amb 381 expositors comercials en un recinte de 45.000 metres quadrats.

L’IDIBGI ha comptat amb un estand de 20 m2, finançant amb els ajuts del Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades del Gobierno de España- Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia (FECYT) para el Fomento de la Cultura Científica, Tecnológica y de la Innovación. Amb la seva presència, l’entitat ha volgut posar en coneixement de la ciutadania algunes de les tasques de recerca biomèdica que es duen a terme.

Amb aquest objectiu, es van organitzar un bloc de conferències a la sala Emprenedoria. Com al del doctor Ramon Brugada, investigador del grup de Genètica Cardiovascular de l’IDIBGI, que va fer una xerrada sobre l’ús del des del desfibril·lador extern automàtic (DEA) i de l'aparell per aprendre a realitzar un massatge cardíac a casa (HeartEnergizer). També van haver-hi xerrades sobre “Envelliment, discapacitat i salut” (doctor Josep Garre), “Microbiota intestinal, els nostres veïns” (doctor Marc Llirós), “Obesitat i risc cardiovascular en l’edat pediàtrica” (doctora Judit Bassols) i “Biobanc: una eina al servei de la recerca biomèdica”, a càrrec de Lluís Gallart.

A més, al mateix estand es van organitzar tallers que van aplegar un gran nombre de participants, com “Les causes de l’ICTUS”, adreçat a grans i petits, a càrrec de la doctora Silva i doctora Govern; ’“Obesitat en pediatria”, amb la doctora Bassols i la doctora Mas; “El funcionament de la microbiota al nostre cos”, amb el doctor Llirós; i “DEA, mort sobrada”, amb el doctor Ramon Brugada.

Histórico

Volver al blog

Conoce el IDIBGI!

menu