hrs4r
Quiero donar

L’IDIBGI INCORPORA 4 JOVES BENEFICIÀRIES DEL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL

7 noviembre 2019

El mes d’octubre passat s’han incorporat a l’IDIBGI quatre joves beneficiàries del programa de Garantia Juvenil mitjançant un contracte de treball en pràctiques per un període de 6 mesos. Concretament, són dues tècniques de laboratori per al Biobanc, una tècnica de comunicació i una tècnica de gestió de projectes.

L’actuació s’emmarca dins la convocatòria de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per a l'any 2019 del Servei d’Ocupació de Catalunya, finançada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil, la Generalitat i el Ministeri de Treball.

L’objectiu de l’actuació és incentivar la contractació de joves, millorar l’ocupabilitat mitjançant l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica professional i afavorir la contractació de professionals a les entitats sense ànim de lucre i a les administracions públiques.

Histórico

Volver al blog

Conoce el IDIBGI!

menu