hrs4r
Quiero donar

LA INVESTIGADORA DE L'IDIBGI, MARINA GUERRERO, TORNA A GUANYAR LA CURSA DE LA DONA DE GIRONA

10 octubre 2019

La Cursa de la Dona de Girona ha arribat a la sisena edició amb la participació d’unes 7.500 esportistes, que van completar els més de cinc quilometres del recorregut. Celebrada el diumenge 6 d’octubre, la que ja s’ha convertit en la cursa més multitudinària de la ciutat no té caràcter purament competitiu, sinó que es tracta d’una gran festa col·lectiva i solidària en què les dones són les autèntiques protagonistes.

Tot i això, cal destacar la victòria per tercer any consecutiu de Marina Guerrero, investigadora del grup de Replicació Cromosòmica de l’IDIBGI, que va completar el recorregut urbà en poc menys de 20 minuts, quan moltes de les participants encara estaven a l’inici del recorregut. La marea rosa va sortir de la Devesa per enfilar cap a Fontajau i entrar al Barri Vell abans de tornar al punt de partida pel carrer Nou.

L’acte ja s’ha convertit en tota una tradició en què grups d’amigues, companyes de feina o àvies, mares i filles s’apleguen per recordar la importància de l’esport. Organitzada per Esports Parra i l’Ajuntament de Girona, i amb el suport d’Atletisme Girona, la cursa també té un caràcter solidari: un euro de cada inscripció va destinat al programa Guapes i Valentes de la Fundació Oncolliga Girona, a l’IDIBGI i a Fundació Els Joncs. En el cas de l’IDIBGI, la recaptació solidària anirà destinada a finançar projectes d’investigació biomèdica dels diversos grups de l’entitat.

 

Histórico

Volver al blog

Conoce el IDIBGI!

menu