hrs4r
Quiero donar

ASSEGURANCES MARIA ROSA AGUSTÍ RIGALL ALLIANZ INICIA UNA COL·LABORACIÓ AMB L’IDIBGI QUE QUEDARÀ COM UN LLEGAT

3 febrero 2020
L’empresa gironina Assegurances Maria Rosa Agustí Rigall Allianz ha signat un conveni de col·laboració amb l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) per a la donació de part de la retribució de l’oficina asseguradora a l’entitat. Així, a partir del 3 de febrer, quan un client faci una nova assegurança, el 30% de la comissió per gestió anirà destinada a les diverses línies d’investigació que es duen a terme a l’IDIBGI. Aquesta no és una aportació puntual, sinó que s’allargarà indefinidament i quedarà com un llegat.
 
Aquesta iniciativa permetrà a tots els clients col·laborar indirectament amb la investigació sense haver de pagar més pel producte contractat. “Tothom que decideix sumar-s’hi sabrà l’import total que s’està destinant a la investigació”, afirma Maria Rosa Agustí, agent exclusiu Allianz, que fa més de 25 anys que es dedica al sector de les assegurances en tots els àmbits: personal, professional i empresarial. Agustí també ressalta que “tot serà molt transparent, ja que la gent veurà on van a parar els seus diners. La intenció és que la suma de molts farà que sigui una donació amb un pes econòmic important”.
 
La idea va sorgir a finals del 2019, després d’una visita que va fer M. Rosa Agustí a les instal·lacions de l’IDIBGI al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt. Allà va poder conèixer de primera mà les diverses línies d’investigació que l’entitat té obertes i es va  entusiasmar amb el projecte que la doctora Judit Bassols, investigadora principal del grup de Recerca Metabòlica Materno-Fetal, està duent a terme sobre obesitat infantil i que té com a objectiu la identificació de marques epigenètiques en el naixement (en placenta i cordó umbilical) que serveixin per predir i prevenir l’obesitat infantil i els problemes cardiometabòlics associats.
 
Després d’aquesta experiència, l’empresària va decidir fer un pas endavant i convertir-se en un canal de donació per a la investigació. “El que vull és formar una gran família de solidaritat”, explica. “Que tothom que tingui l’oportunitat de fer alguna cosa solidària i participar en aquesta iniciativa. El més important per a mi no és si l’aportació de cadascú és gran o petita, sinó que puguin contribuir moltes persones. I així, la suma de molts granets de sorra pugui fer una muntanya”. Precisament, els diners recaptats aquest 2020 aniran destinats al finançament de part del projecte de la doctora Bassols.
 
Assegurances Maria Rosa Agustí Rigall Allianz està ubicada al carrer Joaquim Vayreda, 57-59 baixos de Girona.

Histórico

Volver al blog

Conoce el IDIBGI!

menu