hrs4r
 I want to donate

Visita institucional de la vicepresidenta tercera de la Diputació de Girona, Maria Puig, a l'IDIBGI

30 April 2021

En la trobada a l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona, s'han posat en comú els projectes conjunts i s'han tractat diferents temes relacionats amb la investigació biomèdica

La vicepresidenta tercera de la Diputació de Girona i presidenta de Dipsalut, Organisme de Salut Pública de la corporació, Maria Puig, ha fet aquest divendres al matí una visita institucional a l'IDIBGI (Institut d'Investigació Biomèdica de Girona), acompanyada de la gerent de Dipsalut, Sílvia Oliveres. L'objectiu ha estat conèixer la nova directora de l'Institut, Marga Nadal, que des del passat mes de març està al capdavant d'aquest centre d'investigació situat al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt.

La trobada ha servit per posar-se al dia sobre diferents projectes que tant Dipsalut com l'IDIBGI tenen en comú. A més, s'hi han tractat diferents temes sobre la investigació biomèdica i la necessitat de continuar treballant i potenciant el talent en favor d'una recerca innovadora i de qualitat.

La vicepresidenta tercera de la Diputació, Maria Puig, ha felicitat l'IDIBGI per la rellevant tasca que du a terme i ha assenyalat que des de Dipsalut s'aposta «per la investigació biomèdica per respondre a les necessitats actuals».

L'IDIBGI és un centre d'investigació que forma part dels centres de recerca de Catalunya (CERCA) de la Generalitat i té com a finalitat promoure, desenvolupar, gestionar, transferir i difondre la recerca biomèdica, el coneixement científic i tecnològic, la docència i la formació en l'àmbit de les ciències de la vida i de la salut, principalment a l'entorn de Girona.

Font: Diputació de Girona

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu