hrs4r
 I want to donate

ROBERLO RENOVA UN ANY MÉS LA SEVA COL·LABORACIÓ AMB L’IDIBGI

13 February 2019

L’empresa Roberlo acaba de reforçar i renovar un any més el conveni de col·laboració amb l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI). Ara fa quatre anys que l’empresa, amb seu a Riudellots de la Selva (Girona), forma part dels “Amics de l’IDIBGI”, que pretén captar fons privats per promoure i millorar la recerca en l’àmbit gironí. Concretament, va ser una de les primeres firmes que van formar part d’aquesta entitat, apostant per fomentar i potenciar els projectes de recerca científica a les comarques gironines.

Amb més de 50 anys d’història, Roberlo és una empresa familiar especialitzada en el desenvolupament, fabricació i venta de pintures i solucions de reparació per al repintat d’automòbils i sectors industrials. Fundada l’any 1968 per Llorenç Juher, compta amb tres centres productius i des dels seus inicis s’ha caracteritzat pel seu lideratge en la investigació dins d’aquest sector químic. Seguint la seva filosofia corporativa basada en la millora contant, l’empresa ha prioritzat la qualitat i la innovació. Un fet que els ha portat a la millora constant dels seus productes i dels seus mètodes de fabricació; adaptant-se a les exigències mediambientals i les últimes demandes del mercat.

Al mateix temps, aquesta forma de treballar ha convertit la companyia en líder europeu en el sector. Actualment està present comercialment en més de 120 països, amb 12 filials repartides arreu del món.

El seu compromís amb la societat queda palès en les diverses accions de Responsabilitat Social Corporativa que l’empresa porta a terme anualment. Des d’aportacions a associacions que treballen donant suport a les persones més desafavorides fins a projectes de millora del territori, del medi ambient o suport per a projectes d’investigació. Els responsables de l’empresa, encapçalada per Jaume Juher, creuen fermament que aquest tipus d’accions fomenten una millora social, econòmica i ambiental del seu entorn. D’aquí també el fet que el Director General de l’empresa formi part del Patronat de la Politècnica de la UdG.  

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu