hrs4r
 I want to donate

ROBERLO RENOVA LA SEVA COL·LABORACIÓ AMB L'IDIBGI

3 April 2018

L’empresa Roberlo, amb seu a Riudellots de la Selva (Girona), ha renovat recentment el conveni de col·laboració amb l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI). Ara fa tres anys que l’empresa especialitzada en el desenvolupament i la fabricació de solucions per al repintat, la reparació i la fixació en els sector de l’automòbil, la indústria, la construcció i la nàutica forma part dels “Amics de l’IDIBGI”, que pretén captar fons privats per promoure i millorar la recerca en l’àmbit gironí.

Roberlo va ser fundada fa 50 anys per Llorenç Juher i des dels seus inicis s’ha caracteritzat per la innovació, per una millora progressiva dels productes i mètodes de fabricació i per una constant adaptació a les exigències mediambientals. Aquesta filosofia l’ha convertit en el líder europeu en el seu sector i està present comercialment en més de 100 països amb 14 filials repartides arreu del món.

El seu compromís amb la societat és ben palès en les seves accions de Responsabilitat Social Corporativa. Els responsables de l’empresa, encapçalada per Jaume Juher, consideren que aquest tipus d’accions fomenten una millora social, econòmica i ambiental del seu entorn. 

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu