hrs4r
 I want to donate

L’IDIBGI participa per primera vegada a la Nit de la Recerca de Girona

20 October 2014

L'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) va participar per primera vegada en la Nit de la Recerca amb dos tallers: “Saps què és el greix? Menjant bé podem per evitar-lo”, a càrrec de la Dra. Judith Bassols del grup d’Ontogènia i Síndrome Metabòlic, i “El cor recupera el batec”, amb el Dr. Ramon Brugada, en el qual s’explicava com funciona un desfibril·lador i que és un atac de cor. L’acte, que es va celebrar el 26 de setembre passat a la Casa de Cultura de Girona, és un projecte liderat per varies institucions, entre elles la Universitat de Girona, i finançat pel programa Horizon2020 de la Comissió Europea.

Al llarg del vespre, es van fer tota una sèrie d’activitats, experiments, tallers i demostracions molt visuals per acostar al públic en general la vessant més divulgativa i divertida dels investigadors i investigadores de Girona. L’IDIBGI va obsequiar als nens que hi van assistir amb unes gomes d’esborrar amb el logotip de l’IDIBGI i el nou lema: La teva salut, la nostra recerca.

La Nit de la Recerca, que se celebra en més d’un centenar de ciutats europees, està pensada per divulgar la ciència i, en especial, la figura dels investigadors i investigadores a tota la societat.  

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu