hrs4r
 I want to donate

L’IDIBGI EDITA UN CALENDARI SOLIDARI PER RECAPTAR FONS PER A LA RECERCA BIOMÈDICA

5 December 2017

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) ha presentat aquest matí al Mercat de Salt el Calendari Solidari per a la Recerca Biomèdica, que s’ha editat amb la col·laboració de la Diputació de Girona a través de la revista “Mil Fulls” i amb la voluntat desinteressada de la Xarxa dels Mercats Municipals de Girona. L’objectiu d’aquesta iniciativa és recaptar fons per impulsar projectes de recerca que duu a terme l’entitat a les comarques de Girona.

El calendari aplega un recull de receptes, una per mes, que combinen els aliments saludables amb la creativitat gastronòmica. Es posarà a la venda a les parades dels mercats de les comarques gironines per només 2 euros. A la presentació hi ha assistit Josep Antoni Frías, diputat delegat d Promoció Econòmica –Diplab a la Diputació de Girona; Toni Vidal, tinent alcalde de l’Ajuntament de Salt; Anna Ribas, gerent de l’IDIBGI, i Ferran Pedró, del departament de Fundraising de l’institut de recerca; i els tècnics del Mercat de Salt, Jordi Fontanals, i del Mercat de Girona, Narcís Matas.

Josep Antoni Frías ha destacat “el compromís polític i social de la Diputació de Girona amb una fundació gironina que es dedica a la recerca i a tenir cura de la salut de les persones”. “A més —ha afegit— aquesta iniciativa ens ha permès encaixar perfectament una àrea com la de Promoció Econòmica i la participació dels mercats sedentaris de les comarques de Girona”. Per la seva banda, Toni Vidal ha afirmat que aquest tipus de projectes “ens permeten combinar l’activitat econòmica dels mercats amb els hàbits saludables per a la població” i ha lloat la tasca que desenvolupa l’Institut.

La gerent de l’IDIBGI, Anna Ribas, s’ha mostrat molt satisfeta pel suport rebut per les institucions de l’entorn i de la col·laboració rebuda per part dels mercats. Per a l’institut, aquest iniciativa compleix una doble funció: la d’aconseguir finançament econòmic per desenvolupar projectes que millorin la salut de les persones i donar més visibilitat a l’entitat i que la “gent ens conegui i se’n sentin orgullosos”.

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu