hrs4r
 I want to donate

L’ICO Girona i l’IDIBGI reben una beca de la Fundació Joaquim Albertí per a la recerca oncològica

11 May 2021

Es tracta d’un premi de 25.000 euros que servirà per a desenvolupar un estudi pilot per la utilització de la seqüenciació genòmica massiva, per a millorar el diagnòstic i la personalització del tractament de càncer de mama mestastàsic.

El passat dijous, 6 de maig, es va fer el lliurament de la 6a edició dels Premis de la Fundació Joaquim Albertí. En aquesta ocasió, l’ICO Girona i l’IDIBGI han rebut un premi de 25.000 euros que servirà per a desenvolupar un estudi pilot per ala utilització de la seqüenciació genòmica massiva, per a millorar el diagnòstic i la personalització del tractament de càncer de mama mestastàsic. El premi el va recollir el cap d’Oncologia Mèdica de l’ICO Girona i investigador de l’IDIBGI, Joan Brunet,

Aquests premis, que van néixer amb la finalitat d’ajudar a desenvolupar diferents projectes d’associacions culturals o entitats solidàries sense ànim de lucre, tenen la particularitat que són presentats i avaluats pels propis membres de l’empresa Joaquim Albertí S.A. Aquesta any, a més d’aquest projecte de recerca presentat per l’ICO Girona i l’IDIBGI, també ha estat premiada amb 9.000 euros l’Associació Gironina de Sords (AGS) per un projecte de sensibilització d’accessibilitat i divulgació de la llengua de signes i la comunitat sorda.

Font: ICO

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu