hrs4r
 I want to donate

L’Espai Gironès dona 10.000€ de la campanya solidària a l’IDIBGI per lluitar contra la Covid-19

5 January 2021

Avui s’ha fet entrega del xec amb els diners de la donació  en un acte que s’ha dut a terme al Centre Comercial

La campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès ha complert, un any més, amb les expectatives plantejades i ha recaptat 10.000 euros que aniran destinats a la lluita contra la Covid-19. En concret, al projecte de recerca que l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) està duent a terme per desenvolupar una nova teràpia per evitar l’accés del virus als pulmons. És un projecte del grup de Replicació Cromosòmica encapçalat pel doctor Jordi Frigola.

Avui, al punt d’informació de l’Espai Gironès, s’ha fet entrega del xec amb els diners de la donació. A l’acte ha assistit la responsable de màrqueting del Centre Comercial, Cristina Plana; l’investigador principal del Grup de Replicació Cromosòmica de l’IDIBGI, el doctor Jordi Frigola; i el responsable de mecenatge de l’IDIBGI, Ferran Pedró.

Els 10.000 euros s’han recaptat mitjançant les targetes regal que els visitants han comprat al Centre Comercial en el marc de la campanya solidària de Nadal.  Per cada compra d’una targeta de regal a partir de 30 euros s’ha destinat 5 euros al projecte de l’IDIBGI. En total se n’han venut 2.000.

La responsable de màrqueting de l’Espai Gironès ha mostrat la seva gran satisfacció perquè, un cop més, la campanya solidària de Nadal del Centre Comercial ha estat un èxit. També ha agraït  la gran implicació de la població en la iniciativa malgrat la complicada situació que s’està vivint a causa de la pandèmia. “Hem assolit l’objectiu que ens havíem marcat d’arribar a aquests 10.000 euros per poder donar-los a una entitat de referència a les comarques gironines com és l’IDIBGI i per a un projecte de recerca per lluitar contra la pandèmia que ens està afectant. Estem molt contents de poder aportar el nostre granet de sorra a aquesta gran iniciativa”, ha remarcat.

Des de l’IDIBGI han agraït la implicació, el suport i solidaritat de totes les persones que han participat  en la campanya solidària de Nadal impulsada per l’Espai Gironès. “Volem subratllar que l’èxit d’aquesta campanya ha estat la implicació de moltes i moltes persones que han contribuït directament amb els tiquets de compra i que durant aquests dies  han visitat el Centre Comercial”, ha destacat el doctor Jordi Frigola. “A l’IDIBGI no aturarem la recerca, seguirem treballant per buscar solucions a múltiples malalties que pateix la nostra societat, i seguirem investigant per augmentar l’esperança de vida i la bona salut de les persones”, ha afegit.

Màximes mesures de seguretat

L’Espai Gironès manté les màximes mesures de seguretat a les seves instal·lacions. El Centre Comercial ha invertit en plans de seguretat sanitària, que estan avalats per una empresa de certificació tan prestigiosa com Bureau Veritas, i ha demostrat que és un espai segur on en tot moment es compleixen escrupolosament amb els controls adoptats per tal de garantir la màxima seguretat dels clients i dels treballadors. Des del centre es remarca l’efectivitat d’aquestes mesures que s’han seguit des del minut zero: control del flux de trànsit i de l’aforament, reforç de la neteja i de la desinfecció, regulació de l’ús d’ascensors, dispensadors de gel hidroalcohòlic, controls de l’estat de l’aire i temperatura, i punts d’entrega de mascaretes i guants, així com personal contractat per informar als visitants de totes les mesures i comprovar que es compleixen.  A més, l’Espai Gironès ha estat certificat com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia de la Covid-19. Multi Iberia pot certificar la seguretat dels centres comercials que gestiona a Espanya i Portugal, gràcies a la seva col·laboració amb Bureau Veritas. Multi Iberia es basa en els serveis de Bureau Veritas, que ha dut a terme un procés d’auditoria de conformitat amb la certificació de Global Safe Site.

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu