hrs4r
 I want to donate

EL NOU ESTABLIMENT NÈCTAR DE CASSÀ DONA LA RECAPTACIÓ DE LA INAUGURACIÓ A L’IDIBGI

16 March 2017

Una nova iniciativa solidària s’ha sumat a la campanya endegada per la Vanessa Nueda, del blog El crep de mi vida, destinada a recaptar fons per ajudar a finançar un projecte pioner en l’àmbit de la investigació del càncer liderat pel doctor Frigola, de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI). Es tracta del nou local que la fleca i pastisseria Nèctar acaba d’obrir a Cassà de la Selva, els propietaris de la qual van decidir donar els diners recaptats el dia de la inauguració a aquest projecte.

El nou establiment, El Jardí, construït sobre una antiga casa de poble rehabilitada amb estil provençal, està ubicat a la plaça de la Coma, 21 de Cassà de la Selva, i a part de pa i dolços ofereix servei de cafeteria i menjar ràpid. Els seus propietaris són Jordi Reverter i Anna Negre, que forma part d’una nissaga de pastissers des de 1874, i tenen dues pastisseries més a Cassà i una altra a Girona. La parella estava pensant en la inauguració d’El Jardí quan van veure una entrevista del doctor Frigola per televisió. L’Anna va decidir buscar més informació sobre el projecte i es va trobar amb el blog de la Vannessa, amb qui va contactar per oferir la seva col·laboració. “Prendre aquesta decisió ha estat molt gratificant i els nostres clients també la consideren molt encertada, ja que els beneficis podran arribar així a moltes persones”, han declarat.

El projecte del doctor Frigola se centra en la recerca de nous inhibidors de creixement cel·lular i té com a objectiu desenvolupar teràpies alternatives als tractaments tradicionals contra el càncer, com ara la quimioteràpia i la radioteràpia, que tinguin menys efectes secundaris.

Per la seva banda, la Vanessa Nueda, autora del bloc El crep de mi vida, en el qual relata la seva lluita contra el càncer de mama, va decidir col·laborar amb el projecte del doctor Frigola i va posar en marxa una campanya de recollida de diners amb la distribució de guardioles solidàries en nombrosos establiments de la ciutat de Girona. 

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu