hrs4r
 I want to donate

EL CREP DE MI VIDA I ROCAMBOLESC TORNEN A CREAR UN SORBET SOLIDARI PER LLUITAR CONTRA EL CÀNCER

18 October 2018

Un any més, les gelateries Rocambolesc s’uneixen a la celebració del Dia Mundial del Càncer de Mama amb la creació d’un sorbet solidari que es posarà a la venda als establiments de Girona i Barcelona a partir de demà, 19 d’octubre, i fins a esgotar les existències. Aquesta és una iniciativa impulsada per Vanessa Nueda, autora del blog El Crep de mi Vida, i els beneficis aniran destinats a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI), que té en marxa diversos projectes de recerca sobre la malaltia.

Es tracta d’un sorbet de magrana infusionat en aigua de gingebre amb poma osmotitzada en suc de magrana, gingebre confitat i xocolata blanca de color rosa, que s’ha desenvolupat a partir de l’experiència personal de Vanessa Rueda, que va patir un càncer de mama l’any 2015. Després d’una llarga lluita per combatre la malaltia, la Vanessa va decidir explicar la seva experiència al blog www.elcrepdemivida.com, en el qual es dedica a posar en marxa projectes solidaris per recaptar fons per a la investigació. A més, el sorbet està elaborat amb productes que ajuden a minimitzar alguns dels símptomes que es presenten durant i després de la quimioteràpia. El gingebre, per exemple, minimitza els marejos i els vòmits, mentre que la poma aporta fibra i ajuda a combatre l’estrenyiment i la magrana fresca té un alt poder antioxidant i regenerador cel·lular natural. El resultat és un sorbet deliciós que combina tocs àcids amb un regust net i molt lleuger, amb el dolç que aporta el cruixent de la poma i la xocolata.

La iniciativa, que ja es va posar en marxa l’any passat, va ser tot un èxit. Els responsables confien en poder repetir-lo en aquesta edició. 

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu