hrs4r
 I want to donate

EL CONCERT SOLIDARI DE LA WORLD DOCTORS ORCHESTRA, PER LLUITAR CONTRA EL CÀNCER

14 July 2017

El concert solidari que realitzarà la World Doctors Orchestra a Girona el proper 7 d'octubre serà solidari  i els beneficis de les entrades es destinaran íntegrament a l'AECC-Catalunya contra el càncer, la Fundació Oncolliga i l'IDIBGI. Totes les actuacions de l'orquestra mundial de metges al llarg de l'any són en benefici d'entitats locals vinculades a la salut.

La World Doctors Orchestra (WDO), formada per un miler de metges de 50 països diferents que combinen la seva professió amb la passió per la música, actuarà per primer cop a l’Estat amb un concert a l’octubre a l’Auditori de Girona que tindrà, com a artista convidat, el reconegut violoncel·lista Lluís Claret. El conjunt, que actua sota la direcció del metge alemany Stefan Willich i que reuneix uns 100 músics en cada actuació, realitza entre dos i tres concerts l’any en diferents ciutats del món i ha escollit Catalunya per finalitzar la temporada 2017. La WDO realitzarà un primer concert a Girona el diumenge 7 d’octubre a les 18.00 de la tarda i un segon concert a Barcelona, l’endemà.

Entrades ja a la venda

Les entrades pel concert de la World Doctors Orchestra ja estan a la venda a uns preus de 15 i 20 euros i ja es poden adquirir a l’Auditori de Girona o a través de https://gironacultura.koobin.com.

El Col·legi de Metges de Girona (COMG), impulsor del concert juntament amb el Col·legi de Metges de Barcelona, fa una crida a omplir l’Auditori de Girona pel caràcter solidari de la iniciativa, que busca recaptar fons per la cura i la recerca mèdica, i perquè constitueix una oportunitat única per a poder veure un dels violoncel·listes més reconeguts del país com és Lluís Claret. El concert, que està obert a tots els públics, precedirà la celebració del 120è aniversari del Col·legi Oficial de Metges gironí (1898-2018)

Historical

Back to blog

About IDIBGI!

menu